Bli støttespiller for Arkitekturfilm Oslo!
Som støttespiller vil dere bidra til at vi sammen kan invitere til festival hvor arkitekter, filmskapere, kunstnere og publikum kommer sammen for å diskutere arkitektur og samfunn.

Arkitekturfilm Oslo har sin kjerne i et hovedfilmprogram som går over tre dager i mars. En kurator er kunstnerisk ansvarlig for et utvalg av filmer som kler hverandre og som danner en felles tematikk i tråd med samfunnsaktuelle og arkitekturfaglige problemstillinger. Filmene handler både konkret om arkitektur, om arkitektur i film, hvordan vi berøres av arkitekturen og hvordan arkitekturen påvirker samfunnet og kloden. I tillegg tilbyr festivalen et film- og verksted program for barn og unge, debatter, festivalutstilling, sosiale arrangementer og mer.

Som støttespiller kan du få rabattert eller gratis kinobilletter til din organisasjon / dine ansatte på alle filmer under festivalen, faglig påfyll med ansatte i støttespillernettverket i regi av Arkitekturfilm Oslo / ROM for kunst og arkitektur, synlighet i form av logo/tag på kommunikasjonmateriale (trykksaker, SOME, nettside).


Høres dette interessant ut? Send oss en melding til gjertrud@r-o-m.no, så tar vi en prat om hva vi kan få til!
©Arkitekturfilm Oslo